7 termék, amire minden férfinak szüksége van

Szeretné bővíteni bőrápolási szokásait a zuhanyzáson és borotválkozáson túl, de nem tudja, hol is kezdje? Semmi aggodalom! Összegyűjtöttünk hét fontos terméket, amire minden férfinak szüksége lehet. 

Oriflame férfiaknak
Oriflame férfiaknak

1. SZEMKÖRNYÉK-ÁPOLÓ KRÉM
Pihentnek tűnni bármi áron! A megfelelő szemkörnyékápoló segítségével a munkával vagy szórakozással töltött éjszakáknak nyoma sem lesz másnap reggel. A Nort for Men Advanced öregedésgátló szemkörnyékápoló bizonyítottan 76%-kal csökkenti a sötét karikákat és a szemduzzadást.

2. NAPPALI KRÉM
Védje bőrét a környezeti hatásoktól! A napsugárzás és a szennyeződések elősegítik a bőr öregedését és évekkel idősebbnek mutatják az arcát. Óvja arcbőrét az Optimals Even out SPF20 bőrvédő nappali krémmel vagy a North for Men Advanced öregedésgátló arckrémmel.

Oriflame férfiaknak
Oriflame férfiaknak

3. ÉJSZAKAI KRÉM
Engedje, hogy az alvás kifejtse jótékony hatását! Az egészséges, vonzó bőr hidratált és sugárzó. Éppen ezért rendkívül fontos a bőrt megfelelően hidratálni minden este lefekvés előtt. Az Optimals Even Out bőrmegújító éjszakai krém csodát tesz az éjszaka folyamán.

4. BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI KRÉM
Úgy gondolja, hogy a hidratáló elegendő borotválkozás után? Gondolja újra! Borotválkozás utáni krémre is szükség van, mint a North for Men Sensitive nyugtató arckrém, ami segít hűsíteni a bőrt, csökkenti a kellemetlen érzést és megelőzi az irritációt. Kötelező darab minden férfinak!

Oriflame férfiaknak
Oriflame férfiaknak

5. KÉZÁPOLÓ KÉSZLET
Ne tartozzon azok közé a férfiak közé, akik elhanyagolják a körmeiket. A szépen ápolt kéz jó első benyomást tesz, ezen kívül csökkenti a kockázatát a baktériumok megtelepedésének a köröm alatt. Egy jó készlet tartalmaz két darab körömvágót (a kéz és a láb körmökhöz, egy körömreszelőt és egy kis ollót.

6. PARFÜM
Tegyen maradandó benyomást saját, egyedi illatával. A parfüm nagyon sokat elárul arról, hogy ki is Ön, de megtalálni a megfelelő illatot nem mindig könnyű.

7. DEZODOR
Stresszes helyzetben is maradjon friss, ehhez nem kell más, csak egy jó izzadásgátló. Válasszon olyan dezodort, ami illik a parfümjéhez vagy próbálja ki hosszan tartó védelemért a North for Men Recharge 48 órás izzadásgátló golyós dezodort.