NovAge MEN

A férfiak bőre eltérő módon öregszik, mint a nőké. Tudósok azonosították a Versican elnevezésű fehérjét, amely jelentősen befolyásolja a férfiak bőrének öregedését, és hozzájárul a ráncok megjelenéséhez.

BAOBABOT TARTALMAZÓ ÖREGEDÉSGÁTLÓ TECHNOLÓGIA A NovAge Men arcápolók fejlett, bioaktív összetevője élénkíti a bőrt, javítja tónusát és fokozza rugalmasságát. A baobab nagy koncentrációban tartalmaz vitaminokat, így kiváló antioxidáns, bőrpuhító, tápláló, regeneráló hatású, lassítja a bőröregedést. 

ENERGIZÁLÓ COFFEA BENGALENSIS-BŐL NYERT NÖVÉNYI ŐSSEJTKIVONATTAL A NovAge Men arcápolók formulájuk hatékony technológiájának köszönhetően fokozzák a sejtek energiáját, aktiválják a sejtek anyagcseréjét, hidratálja a bőrt és serkenti a kollagén termelődését.

Oriflame NovAge MEN
Oriflame NovAge MEN

KLINIKAILAG IGA ZOLTAN CSÖKKENTI A FÁRADTSÁG JELEIT! HATÉKONYAN KEZELI A BŐRT: 

• CSÖKKENTI A RÁNCOK MEGJELENÉSÉT

• FOKOZZA A BŐR SIMASÁGÁT

• HIDRATÁL

• FOKOZZA A BŐR RUGALMASSÁGÁT

• TÓNUSOSABBÁ TESZI A BŐRT

NovAge Men szett
NovAge Men szett

Kódszám: 29446

Ár: Tekintsd meg aktuális katalógusunk 

Energizáló arcápolók a bőröregedés és a fáradtság jelei ellen. Hatásukra üdébb, frissebb és fiatalosabb megjelenésű lesz a bőr. Rutinként alkalmazva klinikailag igazoltan csökkentik a fáradtság jeleit és a ráncok megjelenését. Simábbá, hidratáltabbá, rugalmasabbá és tónusosabbá teszik a bőrt. A szett tartalma: arctisztító, szemkörnyékápoló, szérum és arcápoló lotion. Használja minden reggel és este.

4 LÉPÉS A FIATALOSABB MEGJELENÉSŰ BŐRÉRT

1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS: 

A tisztító és radírozó arctisztító eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket és a felesleges faggyúváladékot. Csökkenti a zsírfényt. 

NovAge Men tisztító és radírozó arclemosó 125ml
NovAge Men tisztító és radírozó arclemosó 125ml

Kódszám: 33198

Ár: Tekintsd meg aktuális katalógusunk

Mélytisztító hatású arclemosó japán faszénnel és természetes, radírozó és hámlasztó összetevőkkel. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, csökkenti a pórusok elzáródását. Hatására a bőr azonnal üdébbnek és mattabbnak, zsírfénytől mentesnek látszik.

2. LÉPÉS: SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA: 

A szemkörnyékápolóban alkalmazott technológiáknak köszönhetően hatékonyan és gyengéden ápol, csökkenti a fáradtság jeleinek megjelenését. 

NovAge Men szemkönyékápoló zselé 15ml
NovAge Men szemkönyékápoló zselé 15ml

Kódszám: 33199

Ár: Tekintsd meg aktuális katalógusunk

Hatékony ápolás a bőröregedés és a fáradtság jeleivel szemben. Az energizáló szemkörnyékápoló zselé baobabot tartalmazó, öregedésgátló hatású technológiát, koffeint és Coffea Begalensisből (kávécserje) nyert növényi őssejtkivonatot tartalmaz. Csökkenti a ráncok megjelenését, a szem alatti terület duzzadtságát és a sötét karikák kialakulását. Hatására üdébbnek és fiatalosabbnak látszik a szemkörnyék bőre. Gyorsan a bőrbe szívódik, hűsítő hatása van. Praktikus golyós applikátora hűsíti a szemkörnyéket, fokozza a vérkeringést.

KEVESEBB MINT 2 PERC

3. LÉPÉS: HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA: 

A magas koncentrációjó összetevőket tartalmazó Energizáló és hidratáló szérum azonnal energizálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. 

NovAge Men Energizáló és hidratáló szérum 50ml
NovAge Men Energizáló és hidratáló szérum 50ml

Kódszám: 33200

Ár: Tekintsd meg aktuális katalógusunk

Fokozza bőre ápoltságát az arcápolási rutin részét képező, kiváló hatékonyságú, egész napos energizáló hatást nyújtó szérummal. Formulája baobaot tartalmazó öregedésgátló technológiát, Coffea Bengalensisből (kávécserje) nyert növényi őssejtkivonatot, valamint vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazza. Mattít, olajmentes formulája gyorsan a bőrbe szívódik, azonnal revitalizálja, hidratálja, nyugtatja és hűsíti a bőrt. Hatására kipihentebbnek és üdébbnek érezheti a bőrét.

4. LÉPÉS: HIDRATÁLÁS:
A hidratálás alapvető fontosságú a bőr számára, ettől lesz friss, egészséges és üde megjelenésű. A NovAge Men Intenzív öregedésgátló zselés arcápoló lotion egész napos hidratálást nyújt és csökkenti a bőröregedés és a fáradtság jeleinek megjelenését. 

NovAge Men Intenzív öregedésgátló zselés arcápoló lotion 50ml
NovAge Men Intenzív öregedésgátló zselés arcápoló lotion 50ml

Kódszám: 33201

Ár: Tekintsd meg aktuális katalógusunk

Kiváló hatékonyságú nappali és éjszakai arcápoló lotion baobabot tartalmazó öregedésgátló technológiával, Coffea Bengalensisből (kávécserje) nyert növényi őssejtkivonattal és antioxidáns ginkgoval. Láthatóan csökkenti a bőröregedés és a fáradtság jeleinek megjelenését, klinikailag igazoltan akár 24 órán át tartó hidratálást nyújt. Fokozza a bőr rugalmasságát, simaságát és ragyogását, hatására fiatalosabbnak és üdébbnek látszik a bőr.

MINDÖSSZE ENNYI!