NovAge

Csodálatos bőr, szép megjelenés életkortól függetlenül! 

Tudományosan bizonyított, hogy bőrünk öregedése 80%-ban személyes döntéseinktől függ és attól, hogyan ápoljuk azt. Ezért az Oriflame bőrápoló termékek széles skáláját kínálja, amelyek igazodnak a nők eltérő igényeihez és segítenek elérni, hogy bőrünk fiatalabbnak látszódjon. A NovAge termékcsaládunk új korszakot nyitott az otthoni bőrápolásban. Teljes körű és testreszabott megoldást kínál a gyönyörű bőr érdekében, bármilyen életkorban. A termékcsalád egyes termékei ugyan önmagukban is látványos eredményt hoznak, azonban klinikai tesztek bizonyítják, hogy 7-szer jobb eredményt lehet elérni az Oriflame Bőrfiatalító Arcápolási Rutin használatával, mivel a termékek egymást erősítve fejtik ki fiatalító hatásukat.

VÁSÁROLJA MEG BÁRMELYIK NOVAGE SZETTET ÉS ÉLVEZZE A NOVAGE CLUB TAGSÁG EXKLUZÍV ELŐNYEIT! 

NovAge club tagság
NovAge club tagság

BEMUTATJUK 

AZ ÚJ, TUDOMÁNYOS FEJLESZTÉSŰ, ÖREGEDÉSGÁTLÓ HATÁSÚ ARCÁPOLÓKAT 

A NovAge egy öregedésgátló hatású arcápoló család. A továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú termékek célzottan, a bőr életkorral változó igényeinek megfelelően kezelik a bőröregedés jeleit. A NovAge az AgeReflect™ elnevezésű, egyedülálló tudományos, a bőröregedéssel kapcsolatban végzett tanulmány eredménye, amelyet az Oriflame közel 1000 hölgy részvételével folytatott. A tanulmány során tapasztalták, hogy 5-ből 4 hölgy arcbőre nem a valós életkort mutatja - a bőr megjelenését több tényező befolyásolja, minden hölgy bőrének öregedése egyéni, és más-más utat jár be. A következő oldalon összefoglaltuk a bőr életkorára jellemző tulajdonságokat, így Ön egyszerűbben kiválaszthatja a megfelelő, a bőröregedés jeleit csökkentő termékeket a mindennapi arcápolási rutinhoz. Minden termékcsalád innovatív tudományos kutatás és fejlesztés, valamint továbbfejlesztett technológiák és növényi őssejtkivonatok alkalmazásának eredménye.

NovAge szettek
NovAge szettek

A természet a DNS-ünkben van. Visszatekintve 1967-re, az Oriflame egyike volt azon cégeknek, amelyek elsőként használtak fel közvetlenül a természetből származó összetevőket termékeikben. A természet ihlette, innovatív technológiák alkalmazása ma is filozófiánk fontos része.

A növényi őssejtek a természet esszenciái. A tiszta, hatékony, környezeti szempontból fenntartható kivonatokat a legújabb tudományos fejlesztések alkalmazásával nyerik ki a növényből. 

SZAKÉRTŐK VAGYUNK A BŐRÁPOLÁSBAN, 1967 ÓTA Az Oriflame fél évszázados tapasztalattal rendelkezik innovatív technológiák és termékek fejlesztésében. Az évek során 30 újító szabadalmat nyújtottunk be különböző területeken, például a bőrtónus javítása, a bőrfeszesítés, a cellulit elleni kezelések, a hidratálás, a bőröregedés jeleinek csökkentése és a bőrhámlasztás terén. 

A TUDOMÁNY ÉS A TERMÉSZET LEGJAVA. A természetből nyert összetevőket kombináljuk a haladó tudományos szakértelemmel. Így biztosítjuk a svéd minőséget és hatékonyságot megtestesítő termékeink eredményességét és biztonságos használatát. Tudományos tanácsadóink nemzetközileg elismert szakértők. Közéjük tartozik például Alain Mavon, PhD, az Oriflame Bőrkutatási Intézetének vezetője. 

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ. Minden klinikai és vásárlók bevonásával végzett vizsgálat az Oriderm-ben, az Oriflame saját vizsgálati létesítményében történik. Az Oriderm a kozmetikumok hatékonyságának tesztelésére a legújabb technológiákat alkalmazza magas felbontású kép- és számítógépes elemzésekkel, speciális kialakítású érzékelőkkel. Minden NovAge-termék hatékonyságát klinikai vizsgálat igazolja.

A tudomány által igazoltan:

• 2 modern laboratórium Stockholmban és Dublinban

• Több mint 1600, a világ minden tájáról származó összetevő értékelése évente

• Évente több mint 150 klinikai és fogyasztók bevonásával végzett vizsgálat 

AKÁR 7X JOBB EREDMÉNY AZ ORIFLAME BŐRFIATALSÁGOT FOKOZÓ ARCÁPOLÁSI RUTINJÁVAL

Az Oriflame bőr fiatalságát fokozó arcápolási rutinja az arcápolók maximális eredményességét nyújtja - klinikailag igazoltan! Négy egyszerű lépés, két perc naponta kétszer, reggel és este.

1. lépés TISZTÍTÁS: Az arcbőr tisztítása, a smink és az elhalt hámsejtek, valamint egyéb szennyeződések eltávolítása lehetővé teszi, hogy az arcápolók hatóanyagai jobban a bőrbe szívódjanak és optimális eredményt nyújtsanak. A NovAge arctisztítók és arctonikok tisztítják, ragyogóvá és üdévé teszik az arcbőrt.

2. lépés A SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA: A bőr a szemkörnyéken vékonyabb, így különleges ápolást igényel. A NovAge szemkörnyékápoló krémek speciális formulája hatékony technológiát tartalmaz, amely gyengéd a szemkörnyék bőréhez.

3. lépés HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA: Az arcápoló szérumok formulája kivételes koncentrációjú és hatékonyságú technológiát tartalmaz. A szérumok fokozzák a nappali és az éjszakai krémek eredményességét.

4. lépés NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI KRÉM: Minden NovAge nappali krém formulája védi és hidratálja a bőrt napközben. Az éjszakai krémek extra táplálást nyújtanak a bőrsejteknek alvás közben.