Szakértelem

A kezdetektől, 50 éve figyeljük a svéd természetet, hogy inspirációt gyűjtsünk. Bemutatjuk a megújult Optimals termékek új, öregedésgátló családját: az Age Revive-t. Az öregedés több jelét célozza meg az egyedülálló, természetes svéd összetevők vegyítésével. Szeretne többet megtudni? Olvassa le interjúnkat bőrápolási szakértőnkkel, Melina...

Ha Ön is szeretne friss és fiatalos férfi maradni az évek múlása ellenére is, feltétlenül szüksége van megfelelő bőrápolási rutinra. A borotválkozás és a párja arckrémjének használata hetente egyszer nem elég és nem alkalmas erre a célra. A férfiak bőrének többre van szüksége ahhoz, hogy a legjobb formáját hozhassa.

Talán sokan nem is gondolják, milyen elengedhetetlen a rendszeres és gondos bőrápolás. Bőrünk ugyanis rendkívül fontos védekező funkciót tölt be és nap mint nap keményen dolgozik, hogy megóvjon minket a káros környezeti hatásoktól. Ezért cserébe igazán megérdemel egy kis gondoskodást, nem? Ellenállóképessége fenntartásához ismernünk kell a bőrünket...

Szervezetünk circadián ritmusa, azaz a "belső óránk" szabályozza az energiaszintünket, hormonjainkat és bőrünk egészségét. Ajánlunk néhány hasznos módszert (és terméket), melyekkel segíthetünk szervezetünknek bőrünk egészségét fenntartani.

A helyes bőrápolás néha nagyon nehéz feladat, hiszen szinte minden bőrproblémára találkozhatunk többféle, egymással ellentétes "megoldással". Ezért megkérdeztük az Oriflame szakértőit, hogy szakmai tanácsaikkal egyszer és mindenkorra oszlassák el e kételyeket a leggyakoribb bőrápolási kérdéseket illetően.