Oriflame online katalógus

Kattints a katalógusra és egyből leadhatod a rendelésed!

Rendelés leadást az alábbi névre és email címre küld: Gonda Ágnes - info@orif.hu

Regisztrálj és vásárolj 20%-os kedvezménnyel!

Az Oriflame termékeit üzletben nem árusítják, a termékeket kizárólag egyedi kóddal vagy szépségtanácsadó által juthatsz hozzá.

Miért az Oriflame?

Termék visszafizetési garancia

A minőségbe vetett hitünket igazolja, hogy termékeinkre 100%-os pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Ha nincs megelégedve a vásárolt termékkel, és azt 30 napon belül visszajuttatja részünkre, az Oriflame visszatéríti az árát.

Jótékonyság

Jótékonysági kezdeményezéseink keretében, számos programmal támogatjuk gyerekek és fiatal nők oktatását.

Etika

Az Oriflame tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének, a DSA-nak. Tagságunk kifejezi elkötelezettségünket a legmagasabb szintű, etikus üzleti tevékenység gyakorlása iránt.

Fenntarthatóság

A Rainforset Alliance-szal folytatott együttműködésünk biztosítja, hogy a katalógusban felhasznált papír fenntartható forrásból származik. 

Természetesség

Az EcoBeauty kozmetikumok természetességét a Ecocert-szabvány alapján az Ecocert Greenlife igazolja, amiről részletesebben a cosmetics.ecocert.com oldalon olvashat.

Lebomló

Minden öblítést igénylő Love Nature termék 100%-osan biológiailag lebomló formulát tartalmaz, ezáltal természetes vizeinkbe kerülve nem károsítja a környezetet. A radírozó hatású testápoló nem tartalmaznak műanyag részecskéket, melyek lebomlása évekig is eltarthat és a természetbe jutva az állatok táplálékába kerülve betegségeket okozhat. Az Oriflame kizárólag természetes eredetű radírozó részecskéket használ fel, pl. mákszemet, mandulahéj - és olivamag - őrleményt, valamint sót.

Állatvédelem

Az Oriflame nem végez állatkísérleteket!