Gonda Ágnes
Gonda Ágnes

Gonda Ágnes

Független Oriflame Direkor

1992.novemberében csatlakoztam az Oriflame-hez, csak azért, hogy szép rózsaszínű tégelyeim legyenek a világoskék fürdőszobában. Már első pillanatban beleszerettem a formába, a színekbe, amelyeket akkor képviselt és jelenleg is képvisel az Oriflame, nem utolsó sorban a termékek hatóanyagába. A kezdetektől sikeres voltam, bárkinek mutattam a katalógust, mindenki vásárolt. Egyre több azonnali haszonra tettem szert és még több pénzt akartam keresni, ezért csapatot építettem, mert Direktor akartam lenni. Akkor két kisgyermek Szilvia és Norbert, egy férj és munka mellett, 4 hónap alatt elértem az akkor 21%-os szintet és rövid idő alatt Direktor lettem, melyet a mai napig is tartok, immár 24 éve! A legmagasabb szint, amit eddig elértem a Gold Direktori szint volt, de családi okok miatt sajnos visszaestem. Az Oriflame teljes mértékben, minden területen megváltoztatta az életemet. Egy biztos, stabil anyagi lehetőséget biztosít a családomnak. Az életemben két dolog biztos, az egyik a gyerekeim, a másik az Oriflame. Nekem a cél a Gyémánt szint, melyet hamarosan kiváló munkatársaimmal együtt meg fogok valósítani, ezért itt szeretném köszönetemet kifejezni minden egyes munkatársamnak, akikkel együtt dolgozom és azoknak is, akikkel együtt fogok és elfogadják tanácsaimat és bíznak bennem. Kívánok mindenkinek jó egészséget és sok sikert!

Mottóm a kitartásról: "Aki feladja, az veszít!" Mi soha sem adjuk fel és ez egy folyamatos munka, folyamatos pénzkeresés.


Dr. Brezniczky Szilvia
Dr. Brezniczky Szilvia

Brezniczky Szilvia

Független Oriflame Direktor

Az Oriflame Független Direktora vagyok. Fontos számomra az egészség, a jól ápoltság, a szépség, a jólét, melyet részemre teljes egészében az Oriflame nyújtani tud nekem. Édesanyám, - Gonda Ágnes, aki az Oriflame független direktora - által "szerettem bele" az Oriflame-be. Az Oriflame egy nagyszerű lehetőséget kínál mindenki számára! Javaslom, próbáljad ki az Oriflame nagyszerű kozmetikumjait és vitaminjait! Ha nem tudod, hogy mit és hogyan kell használni, keressél bátran, szívesen segítek! Nézz körül Nálunk, ismerd meg az Oriflamet, és legyél Te is a partnerem!