TGO Diet

fogyni könnyen, gyorsan, egyszerűen

Takáts Evelin
Takáts Evelin

TGO Diet

Takáts Evelin személyi- és funkcionális edző, táplálkozási tanácsadó, és Oriflame Brand Partner vagyok.

TGO-Diéta, - súlyvesztéssel, melyet én is végig csináltam!

Tudom, rengeteg diéta, rengeteg fogyókúra recept van, és nagyon nehéz eligazodni ebben a kavalkádban. Ehhez nyújtok segítséget, hogy az életmód változtatással Te is csapatom többi tagjához hasonlóan elérd a kívánt eredményt! A 3 hónapos programra azért van szükség, mert minimum ennyi idő kell ahhoz, hogy kialakítsuk az új étrendi szokásokat.

- komplex programot nyújtunk azok számára, akik fogyni és formálódni szeretnének, vagy akik egészségtudatosabban szeretnének táplálkozni és jól érezni magukat a bőrükben, kívűl-belül.

- A programban résztvevőknek étrend ötletek, javaslatok és minden mással ami a testsúlyvesztéshez szükséges biztosítunk!

- Személyre szóló tanácsadás!

- Igény esetén plusz személyre szabott edzéstervet és étrendet is igénybe vehetsz!

- Ha van olyan ismerősöd, aki szeretne súlyt veszíteni (fogyni), várjuk szeretettel!

Termékek

Szeretnél egészségesebb éltemódot magadnak és családodnak, új szintre emelnéd fittséged, vagy esetleg elérnéd testsúly céljaidat? Bármi is legyen jólléti célod, a Wellosophy életmód tanácsaival, táplálékkiegészítőivel és támogatásával segít egészséges megszokásokat építeni az életedben. Érezd magad fantasztikusan kívül-belül, és menetelj a boldogabb holnap irányába. A Wellosophy-val meg tudod csinálni!